Elin Pettersson

2013-05-27
20:37:28

Vet ni vad som irriterar mig mest?
människor som gärna trycker ner andra för att känna sig bättre själva! Människor som snackar om hur skitsnack bara är massa idioti men snackar skit själva (EY? , varför ljuga ? vi alla snackar skit). människor som klagar och kommenterar på andra men gör likadant själv. Klassen. Skolan. Lärare. "Vänner". Idioter. Min fruktansvärt otalangfulla personlighet. falska människor. Människor som kommenterar massa snälla saker och verkar vara så underbara men egentligen är helt jävla fucking falska. Och människor som tror sig vara bättre än andra. Och människor som tror att dom är så snälla och rättvisa men som är elaka rakt igenom för att känna sig lite bättre själva!
 
 
 
 
PUSS O KRAM GUL BANAN.

2013-05-15
19:20:42

Nu händer det grejer...
Puss kärlek till er
 

2013-05-14
22:48:57

Jag är sur.
VARNING, PATETISKMÄNNISKA DAMPAR UT ALLA TANKAR I ETT INLÄGG.
 
 
 
 
För det första så insåg jag ännu en gång att jag aldrig kommer uppfylla mina drömmar för dom är för stora och jag är för kass för att nå dom. Fick stänga av eurovision ett tag då jag bara kände mej sämre och sämre! Och nu ska jag stänga av det för gott! tills på lördag. hahah, men kommer dampa då också. Och jag är sur på allt och alla, nemen, nu ska jag inte överdriva som jag är bra på! MAJGAD, JAG ÄR BRA PÅ EN SAK. Men hatar väldigt många människor och sedan bryr jag mig för mycket om vissa människor och dom inser det inte och då blir allt kass för jag tänker inte kolla på hur det går åt helvete för folk jag älskar! Och sedan hatar jag värmen och jaaaa.. Sitter i min onepiece och myser nu, fast att den blivit väldigt stor! Tror tvättmaskinen gjort den förstor, visserligen har jag gått ner över 13 kg. Ojojoj tänker ni och undrar vart jag fått dom siffrona ifrån då det inte syns, för i spegeln blir jag bara fetare och fetare! Men kanske är för att jag är så förslappad så mina muskler har försvunnit och blitt fett ist. för muskler väger mer än fett så har fått extra mycket fett! Aja, nu ska vi inte prata om min kropp, stackars er, vilka äckliga bilder jag gett er nu! Ehh, något mer? Jo, jag har insett att jag är en sådan fruktansvärt färglös människa, asså min personlighet. För jag har INGA egna åsikter. säger någon att dom hatar något så hatar jag också det, och säger någon annan att den älskar det sedan så börjar jag älska det! Så jaa, mej kan ni uttrycka för jag tycker för det mesta likadant som dej om du bara känner för att påverka mej med dina åsikter! Har irriterat mig på människor utan orsak för att jag har hört andra snacka skit och jag har bara hållt med typ. HAHAH, jag är så kass. Sen är jag en väldigt bitter människa som alla kommer lämna i slutändan, tror redan hela klassen har tröttnat på mej, men det gör ingenting, trivs inte där ändå pga många orsaker. Så bara be mig att byta skola så gör jag det, klart jag älskar många i klassen också, dont worry my friend, det är inte det som gör så att jag inte trivs men tänker inte gå in i detalj för det är ingen som bryr sig ändå! Jag känner att jag på sistone varit den personen man kommer till om man har problem men sedan drar när jag har löst problemet. Ibland duger jag och ibland duger jag inte. AND THAT MAKES MY HEAD FUCKING FUCKED, haha dålig engelska. Åhåå så kass är jag.  Ge nu inte massa uppmuntrande kommenterar om att ingenting av de jag skriver e sant eller massa komplimanger, för det ska komma ifrån hjärtat och jag vet att det inte finns någon som bryr sig tillräckligt mycket om mig för att helhjärtat mena någonting. Men det är okej, för jag älskar er ändå och denna texten var väldigt fuckad och jag dampar, som jag gör varje dag. AHHA. MAJGAD SARAH DAWN FINER ÄR PÅ TV JAG GRÅTER!!! BÄSTA MÄNNISKAN I VÄRLDEN, HELT UNDERBAR. PUSS MÄNNISKOR! vettefan vad jag skrivit nu , bara massa skit.
 
 
 
 

2013-05-14
22:27:28

14 Maj
Oj, det var länge sedan jag bloggade! Kort info om allt som hänt... ? Haha nej, det orkar jag inte! Kan ju bara säga att jag kom till semifinalen på musikdirekt, för det var ungefär där jag slutade blogga, för jag låg i chock att juryn skickade mej vidare, för det var nog det osmartaste valet dom gjort. För jag suger! Men det skriver jag lite mer om i blogginlägget efter här! att jag suger alltså! Ehh, vad händer mer? inte så mycket, skolan går åt helvete och jag stannar gärna hemma för att slippa det! Sova så länge som det går! Hhehehehhehe hohoohoh! Aja detta ska ej vara ett deppinlägg! Så jaa, mer som hänt? Konfirmanderna konfirmerades i söndags och var SÅ duktiga, är så stolt så!! :D aja puss! har är en bild på mig från semifinalen och delfinalen!